لامپ LED ساختار بسیار ساده ای دارد. بر خلاف منابع نور معمولی، رشته ای ندارد، به این معنی که برای مثال، گرمای بسیار کمتری نسبت به یک لامپ هالوژن تولید می کند.
لامپ شمعی کم مصرف لوستر و انواع لامپ ال ای دی شامل یک تراشه LED است که روی یک بازتابنده نصب شده است. دیود ساطع کننده نور توسط یک شیشه اپوکسی محافظت می شود و یک کاتد و یک آند نیز وجود دارد.
برای کار کردن، لامپ LED باعث حرکت در سطح الکترون های خود می شود که منجر به انتشار نور مطابق با اصل الکترولومینسانس می شود.
اولین اصل کار بر اساس ولتاژ شبکه 220 ولت است: این اصل برای پایه های خاص GU10 یا GU5 اعمال می شود، اما به طور فزاینده ای برای پایه های E14 و E27 مناسب است.
دومین اصل کارکرد لامپ LED ولتاژ پایین 12 ولت است. این مربوط به لامپ های مجهز به پایه نوع MR16 یا GU5.3 است.
علاوه بر این، برخی از لامپ های LED قدرت روشنایی بسیار بالایی را ارائه می دهند. بنابراین دومی نیاز به یک سیستم خنک کننده دارد که بتواند گرمای آزاد شده در طول کار خود را محدود کند.
چگونه یک لامپ LED را با ویژگی های خود تشخیص دهیم؟
برای تشخیص لامپ ال ای دی یا تشخیص لامپ ال ای دی نیز می توان به عناصر مختلفی که روی بسته بندی ظاهر می شوند تکیه کرد. شما فقط باید به نشانگرهایی مانند قدرت، رنگ روشن، لومن، ذکر تقریبا و درجه باز شدن توجه کنید.
از نظر قدرت، باید توجه داشت که میزان انرژی مصرفی یک لامپ LED به طور مستقیم با شدت نور ارائه شده مطابقت ندارد. قبل از ورود تکنولوژی LED، تصور می شد که هر چه مصرف برق بیشتر باشد، لامپ بیشتر روشن می شود.
اما در لامپ های LED می توانیم به عنوان نشانگر 9W=60W پیدا کنیم. این نشانگر به این معنی است که تنها 9 وات برای عملکرد لامپ استفاده می شود، در حالی که شدت نور قابل مقایسه با یک لامپ قدیمی 60 وات برگردانده می شود.