آموزش میناکاری صنایع دستی اصفهان به هنرجویان آفریقایی در تهران!

یک تکه فلز را می توان از دو طرف میناکاری کرد. اگر قسمت پشتی لعابی وجود داشته باشد به آن مینای دندانی می گویند. میناکاری پیشخوان برای جلوگیری از ترک خوردن قطعات تحت تنش های گرمایش و سرمایش توصیه می شود.

میناکاری صنایع دستی اصفهان با بکارگیری بهترین ابزارها و رنگ ها زیباترین لوازم میناکاری را تولید و برای علاقه مندان روانه بازار مصرف با قیمت مناسب مب نماید.

برای پخت در کوره، میانگین دمای پخت بین 1450 تا 1500 درجه فارنهایت است. به دلیل گرمایی که هنگام باز شدن درب کوره از کوره می آید، میناکارها باید از دستکش و عینک محافظ استفاده کنند.

میانگین زمان پخت برای اکثر قطعات لعابی دو تا سه دقیقه است. بر خلاف سایر وسایل پخت کوره مانند سرامیک یا شیشه که قطعات را در کوره سرد قرار می دهند و پس از پخت سرد خارج می کنند، یک قطعه لعابی را به صورت گرم در کوره گذاشته و به صورت گرم خارج می کنند.

مینای آتش زدن مشعل به دانش آموز این امکان را می دهد که تغییراتی را که مینا در هنگام شلیک ایجاد می کند مشاهده کند. فقط قطعات بسیار کوچک را می توان با مشعل روشن کرد.

ساخت جواهرات یکی از کاربردهای رایج میناکاری برای ایجاد اشیاء کوچکتر و تزئین شده است، به خصوص که اکثر مردم کوره هایی دارند که دهانه های داخلی بسیار کوچکی دارند.

از ابتدای استفاده، میناکاری راهی برای نشان دادن رنگ های زنده و گرانبها در جواهرات ارائه داد. پودر لعاب در رنگ های مختلف یا شفاف است.

رنگ اولیه آن در نهایت نشان دهنده رنگ های زنده حاصل از فرآیند همجوشی نیست. مینای چینی اصطلاحی است که معمولاً برای صنعت مینا استفاده می شود. برای اینکه ذرات مینا در آب معلق بمانند، باید در ماده ای مانند k معلق شوند.

خاک رس آئولین اینگونه بود که میناکاری صنعتی به میناکاری چینی معروف شد. مینای چینی از نظر فنی میناکاری است، اگرچه کمی متفاوت از مینای جواهراتی است که ما برای مس، نقره و طلا استفاده می کنیم.